Åbent hus

Åbent hus

Kom til åbent hus hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 - 16.30 hos Green-House i Gartnerbyen. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen står klar til at vise de flotte nye og delevenlige lejligheder frem til alle interesserede.

Tilmelding er nødvendigt, og kan ske på nybolig.dk⤵️

Vores delevenlige lejligheder!

Lejlighederne fås med 2, 3 og 4 værelser og er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Alle lejlighederne har store vinduespartier og er gennemlyste, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

2 unikke-oplevelser i Green-House

Fælles kæmpe terrasse(rooftop) på 5 sal med udekøkken, omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. Stor unik fælles tagterrasse på 2. sal med 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, orangeriet er omgivet af grønne planter.  Terrassen er indrette med flotte møbler og spisekroge og udekøkken, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet.

Nyd en varm sommeraften på toppen af en af de fantastiske tagterrasser med udsigt ud over Odense by, terrasserne er kun for alle beboere og deres gæster.

Det er uforpligtigende, og du modtager kun e-mails i relation til Green-House i Gartnerbyen, Odense. Vi videresender naturligvis ikke dine kontaktdata til andre end mægleren.
Ejendomsmaegler peter schultz jensen nybolig odense

PETER SCHULTZ JENSEN

Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen
Telefon. 6613 1323 

Vi glæder os til at snakke med dig!