Åbent hus

Åbent hus hver onsdag

Kom til åbent hus hver onsdag fra kl. 16.00 - 17.00 hos Green-House i Gartnerbyen med tilmelding(se nederst på siden).  EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25 står klar til at vise de flotte lejlighederne frem til alle interesserede. 

Tilmelding er nødvendigt ⤵️

Lejligheder tagterrasse orangeri udekoekken 500px

Vores lejligheder i Green-House!

Lejlighederne fås med 2, 3 og 4 værelser og er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Alle lejlighederne har store vinduespartier og er gennemlyste, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

2 unikke-oplevelser i Green-House

Fælles kæmpe terrasse(rooftop) på 5 sal med udekøkken, omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. Stor unik fælles tagterrasse på 2. sal med 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, orangeriet er omgivet af grønne planter.  Terrassen er indrette med flotte møbler og spisekroge og udekøkken, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet. 

Nyd en varm sommeraften på toppen af en af de fantastiske tagterrasser med udsigt ud over Odense by, terrasserne er for alle beboere og deres gæster. 

Det er uforpligtigende, og du modtager kun e-mails i relation til Green-House i Gartnerbyen, Odense. Vi videresender naturligvis ikke dine kontaktdata til andre end mægleren.
Edc ejendomsmaegler kontor odense 300

EDC POUL ERIK BECH

Morten Nancke, ejendomsmæger MDE, afdelingsleder
Telefon. 66 12 61 27

Vi glæder os til at snakke med dig!