Gæstelejlighed

Gaestelejlighed green house gartnerbyen

Book vores gæste lejlighed her!

Book gæstelejlighed her!

Vi håber du får et behageligt ophold her i lejligheden på Green-House i Gartnerbyen

Lejligheden er til overnatning og har et soveværelse med en to-personers seng, et badeværelse med toilet samt et stort rum med et spisebord med fire stole, en sovesofa (der kan trækkes ud til en to-personers seng) og en barneseng og stol. Køkkenet har ovn, køleskab og opvaskemaskine. Der er tallerkener, bestik, glas, potter og pander og diverse køkkengrej og håndklæder samt trådløst netværk.

Se billeder fra gæstelejligheden nederst på siden ⬇️

Altan og tagterrasser:
Der er en lille altan, hvor man kan sidde ved et cafebord eller også er man velkommen på begge vores store tagterrasser på 2. og 5. sal. På 2. sal er det et stort orangeri hvor der er indrettet udekøkken og her finder man også et "fælles" rygerum. På 5. sal er der solterrasse samt et udekøkken. Reglerne for benyttelse af terrasserne er de samme som for vores beboere. Se billedgalleri med vores 2 sal tagterrasse her...

Pris incl. slutrengøring:

Pris pr. overnatning kr. 1.295,- ⬅️

Tjek ind fra kl. 14.00
Tjek ud inden kl. 11.00

Sengelinned:
Obligatorisk leje af sengelinned og håndklæde - kr. 90,00 pr. person. ⬅️

Depositum:
Opkræves ikke.

Betaling:
Onlinebetaling med debit-/kreditkort. 

Gyldige betalingskort


Adgangsforhold:
Adgangskode til yderdøren(trappeopgangen) og lejligheden bliver fremsendt via booking bekræftelsen man modtager på mail. Bemærk, at koden til yderdøren er ikke den samme som til lejligheden. Adgangskoden til yderdøren giver også adgang til husets fællesarealer herunder tagterrasserne på 2. og 5. sal og orangeriet.

Der er adgang til lejligheden med elevator.

Koden til yderdøren står på kvitteringssiden du ser efter betalingsvinduet, og er angivet på fakturaen under bemærkninger. 

P-regler/forhold:

Der er separate båse i Gartnerbyen til gæsteparkering. Gæsteparkering forgår med digitale p-tilladelser, som reserveres via APP fra APCOA-FLOW eller EASYPARK. Parkering er kun tillagt i de afmærkede båse.

Ditale parkerings APPs i Gartnerbyen


Dobbeltbooking:

Ved dobbelt booking vil det være den først bookede lejer som har retten til lejligheden. Øvrige lejere af samme lejlighed på samme tidspunkt vil få deres penge refunderet med det samme. Refunderingen sker på det samme betalingskort man har reserveret lejligheden med.

Fortrydelse:
Se vores afbestillingsbetingelser - klik her ⬅️

Lejligheden du/I lejer:
Gæstelejligheden er ikke noget festlokale og må ikke bruges til sådanne formål. Det vil sige: ingen larm, såsom fester og høj musik. Det er en ikke-ryger lejlighed, og man må ikke have kæledyr i lejligheden. Vis hensyn til, at du/I bor i en trappeopgang med andre beboere. Intet ophold eller leg på trapperne.

Det er heller ikke tilladt, at ryge ud gennem vinduerne. Dette gælder også for e-cigaretter.

Erstatningsansvarlig:
Som lejer er man direkte erstatningsansvarlig for de ting, der går i stykker imens man lejer lejligheden. Dette gælder ikke eventuel indbrud eller i forhold til almindelige slid på lejligheden. 

Ekstra rengøring:
Såfremt der alligevel medbringes kæledyr og der ryges i lejligheden, vil der efterfølgende blive opkrævet et beløb på 1.000,- kroner til dækning af ekstra rengøring.

➡️ Download vores generelle Green-House husregler her (PDF)

Vi skal gøre opmærksom på, at lejligheden bliver rengjort, men IKKE corona-rengjort. Det må man selv sørge for, hvis man finder det nødvendigt.

Efter endt ophold i lejligheden, sættes opvasken i opvaskemaskinen og startes, samt alle bordplader og overflader tørres af; der støvsuges; hvis du har brugt køleskab, kaffemaskiner og ovn, skal disse rengøres; og lagner, dyne/pude betræk, håndklæder, viskestykker og karklude lægges i rengøringsskabet.

Informationsskrivelsen herunder ligger i gæstelejligheden. Den i gæstelejligheden må selvfølgelig ikke fjernes.

➡️ Download velkommen til vores gæstelejlighed på Green-House i Gartnerbyen (PDF)

➡️ Har du spørgsmål inden du ønsker at leje lejligheden - så kontakt os her 📧

➡️ Sådan afbestiller man gæstelejligheden - klik her