Lejligheder i Gartnerbyen

Lejligheder med grønne oaser

Green-House er et etagebyggeri med 74 leje lejligheder og 2 store tagterrasser, hvorfra du på 5. sals terrassen har en fantastisk udsigt over Odense by. Terrasserne har desuden udekøkken, så mens du spiser kan du nyde udsigten omgivet af grønne planter, mens du kigger ud over byen. På 2. sal finder man en stor unik fælles tagterrasse med 112 m² lækkert orangeri med "udekøkken", indrettet med lækre møbler, og orangeriet er omgivet af grønne planter. Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet.

Moderne lejligheder

Green-House i Gartnerbyen er et etagebyggeri med 74 moderne lejligheder, hvoraf du har en fantastisk udsigt over Odense by. Lejlighederne fås med 2, 3 og 4 værelser og er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Alle lejlighederne har store vinduespartier og er gennemlyste, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

Tæt på alting - også Odense City

Med en bolig i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven.

Lejlighederne er centralt placeret

Med en lejlighed i Gartnerbyen får du kun 1 km til centrum og med let adgang til natur, infrastruktur, indkøb og skole. Vi påtænker ligeledes på sigt at tilbyde dele-elbiler, men i øjeblikket er der ikke adgang til el-ladestandere i Gartnerbyen, så derfor har vi ikke kastet os ud i dette projekt endnu. Er du en af dem som tager cyklen, når du skal rundt i Odense, så har vil lavet et cykelværksted i kælderen, således du altid nemt og bekvemt, kan holde din cykel opdateret.


Fremtidens ideelle boligform

Konceptet går ud på at opbygge et fællesskab med moderne lejligheder, delelejligheder, fællesområder med mulighed for Yoga træning, dele elbiler, dele cykler, cykelværksted, og forskellige muligheder for at tilkøbe service – f.eks. rengøring.

Green-House er ideelt til unge, singler og seniorer, der gerne vil bo i fremtidens boliger med fantastiske grønne fællesområder og samtidig med pulserende omgivelser, tæt på byen og stadig have naturen tæt på.

Boligere gartnerbyen odense hvor generationer moedes