Lejlighed til leje - Odense

Søger du efter lejlighed til leje i Odense?

Hvis du søger efter en lejlighed til leje, så kunne Green-House i Gartnerbyen Odense kunne være stedet for dit nye hjem. Green-House er placeret i Gartnerbyen og er et etagebyggeri med ialt 74 leje lejligheder som 2. og 3. værelses og fra 60,7 - 104,6 m². 

Alle lejlighederne har et vinduesparti og er gennemlyst, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt. Lejligheden er forsynet med alle nødvendige hårde hvidevarer i køkkenet og på badeværelset.

Fælles tagterrasser der indbyder til hygge og samvær 

Bygningen er indrettet med to super lækre fælles tagterrasser på 2. og 5 sal. Tagterrassen på 5. sal er en rigtigt Rooftop terrasse, hvor der er udsigt over Odense City, og på 2. sal er terrassen forsynes med et overdådigt orangeri indrettet med møbler og et lækkert udekøkken. ♨️ Som beboer har du naturligvis adgang sammen med dine venner eller familie til disse herligheder.

Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet.

Se alle boligtyperne på lejlighedsoversigten her.

Gartnerbyen i Odense

Udviklingen af Gartnerbyen Odense – en helt ny og moderne bydel – er en unik mulighed for skabe noget særligt. Her er livskvalitet, fællesskab og mødet mellem mennesker i centrum. Og her er de allerbedste rammer for en hverdag, hvor du eller din familie kan trives. - Uanset hvor i livet du er.

Vi kan ikke fortælle dig præcist, hvem der flytter ind i Gartnerbyen. Men vi har gjort alt, hvad vi kan for at udvikle et grønt hjerte, der indbyder til nærvær mellem alle generationer. Til at invitere naboen på en øl eller en kop kaffe. Til at føle sig tryg og være tæt på naturen. 

Tæt på Letbanen

Green-House er placeret ved den kommende Odense Letbane, hvor der ca. er 250 meter til nærmeste station, hvor du får hurtigt adgang til hele byen, om du skal ind til Odense city eller til diverse forskellige fritidsaktivivter. Det er hvad får i Odenses nye bydel Gartnerbyen.

Lejlighed til leje i Odense Gartnerbyen

Lejlighed til leje - 2 værelses

Lejligheden er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Lejligheden er alle forsynet med alle nødvendige hårdehvidevarer i køkkenet og badeværelset. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

Lejligheden er en 2 værelses på 70,6 m²  + et depotrum i kælderen på 2 m². Mulighed for P-pladsleje og i kælderen er der indrettet cykelparkering med tilhørende cykelværksted. 

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden, samt adgang til to store tagterrasser for beboer og gæster.

Lejlighed til leje i Odense Type B02
Edc ejendomsmaegler morten nancke odense

Mægler kontakt

Lejligheden er til leje hos EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25. Kontakt gerne Morten Nancke for mere information på tlf. 66 12 61 27. ✍

Kom frisk - vi ses i Green-House

Vi glæder os til at snakke med dig. - God fornøjelse

Kontakt/ventelist