• video_typing_cover
  • video_typing_cover
  • video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes - klik her!

Din hund er også velkommen

Går du med flyttetanker, og er du den lykkelige ejer af en hund, så er de også velkommen i Green-House. For vi vil gerne bidrage med tryghed til dig, ved at du kan tage "din bedste ven" med, når du flytter ind hos os i Gartnerbyen. Vi har reserveret en trappeopgang til beboere med mulighed for at tage "din bedste ven" med.  

Hunde velkommen
Dream team club green house 525

Club Green-House

Club Green-House 🍀 er en aktivitetsgruppen for alle beboer i Green-House. Gruppen vil annoncere forskellige aktiviteter eller arrangementer, der kan være alt fra fælles spisning eller bankospil i orangeriet til en spontan hyggeaften på toppen af Green-House, med udsigt ud over Odense City. 🌞🌞

Club Green-House kan blive jeres allesammens daglige eller ugentlige “forsamlingshus” med store og små arrangementer, sammenkomster og oplevelser, der lyser op i hverdagen, skaber glimt i øjet eller måske sved på panden?

Åbent hus - onsdag

Kom til åbent hus hver onsdag fra kl. 16.00 - 17.00 hos Green-House i Gartnerbyen med tilmelding. Green-House ADMINISTRATION | Gartnertorvet i Odense står klar til at vise de flotte lejlighederne frem til alle interesserede. 

 

 

Ingen huslejeregulering 2023

Ingen huslejeregulering i 2023

Kunne du tænke dig af bo i Green-House, Gartnerbyen, så får du ingen huslejestigning pr. 1. januar.  Efter "Lov om huslejeloft", kan lejestigning på baggrund af pristal for 2022 ikke overstige 4%.

Men vores nuværende og kommende beboer i Green-House, vil ikke opleve. at deres husleje stiger pr. 1. januar, som man nok vil mærke mange andre steder. 

Derfor kommer du til at spare fra 292 - 400 kr. hver måned i hele 2023

Møbleret lejlighed til dig!

Bringer jobbet dig til Odense i nogle måneder? Så lej en komplet indrettet lejlighed i Green-House  – og få en meget nemmere start. Vi har 5 ledige tilbage med dette koncept.

Måske er din situation, at du:

Bor i den anden ende af Danmark – men har fået ansættelse i en af Odenses innovative TECH-Virksomheder? Og nu skal du lige skal lande i byen – sondere mulighederne og falde lidt til, inden familien følger med… 

COMPLETELY FURNISHED APARTMENTS AWAITS YOU

Does the job bring you to Odense for a couple af months? Then you can rent a fully furnished apartment in Green-House - and have an easier start: 

Perhaps your situation is that you:

👉 Live in an other part of Denmark - but has got been engaged in one of Odense's innovative TECH Companies? And now you have to make a quick settle  in the city - and at the same time get acquainted with it all before the family follows…

READ MORE HERE

Coop365 åbner hos Green-House i Gartnerbyen

Stueetagen i Green-House bygningen lægger om kort tid lokaler til Coops helt nye og grønne lavpris-supermarked Coop365:

Konceptet elsker økologi, grøn og sund fornuft 🍀 – og tjekker hver dag, at der er så mange økologiske varianter på hylderne som muligt. Udover lave priser og et righoldigt udvalg af eksempelvis nemme, færdige madløsninger – er økologi en hjertesag for Coop365. Konceptet ta’r også hensyn til klimaet, til genbrug og praktiserer en grøn tankegang. Som skabt til det moderne liv i Gartnerbyen.

 

Coop365 lavprissupermarked gartnerbyen odense 368

Tæt på alting - også Odense City

Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven.

Byens flotteste tagterrasser

Green-House har 2 fælles kæmpe Rooftops (tagterrasser) på 2. og 5 sal med udekøkken, og som er omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. På 2 sal er et 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, og omgivet af grønne planter.

Cykel vaerksted green house odense

Fælles cykelværksted

Det er ikke for sjov vi kalder det Green-House. Tanken har hele tiden været, at skabe et fællesskab for beboerne, hvor man kan mødes på tværs af generationer f.eks. på vores tagterrasser, eller mødes i kælderen i vores ny-indrettede cykelværksted. 

Muligheden er i hvert fald til stede, hvis cyklen skal pumpes, skifte bremser eller bare have en forårs klargøring. 

På den måde kan vi i Green-House bidrage til, at Gartnerbyen og ikke mindst Odense, bliver en renere by at bo og leve i.  

Hvorfor vælge Odense?

- fordi Odense er storby med landsbystemning, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi sommerhalvåret er spækket med store festivaler, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

Boligstoette-regulering-leje-lejlighed-horsens

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.  

Læs mere