• video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne på venteliste - klik her!

Tæt på alting - også Odense City

Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven.

Prøvelejlighed 2 værelses

Vi har indrettet to prøvelejligheder på 71 og 74 m² som er 2 værelses lejligheder. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen viser dem gerne frem, hvis du kommer forbi når vi har åbent hus tirsdag eller torsdag fra kl. 16.00 - 16.30. Husk tilmelding via Nybolig.

Aabent hus lejligheder stor 5 sals tagterrasse

Åbent hus

Kom til åbent hus hver tirsdag eller torsdag fra kl. 16.00 - 16.30 hos Green-House i Gartnerbyen. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen står klar til at vise de flotte nye og delevenlige lejligheder frem til alle interesserede.

Læs mere

Fælles cykelværksted

Det er ikke for sjov vi kalder det Green-House. Tanken har hele tiden været, at skabe et fællesskab for beboerne, hvor man kan mødes på tværs af generationer f.eks. på vores tagterrasser, eller mødes i kælderen i vores ny-indrettede cykelværksted.

Muligheden er i hvert fald til stede, hvis cyklen skal pumpes, skifte bremser eller bare have en forårs klargøring.

På den måde kan vi i Green-House bidrage til, at Gartnerbyen og ikke mindst Odense, bliver en renere by at bo og leve i.

Cykel vaerksted green house odense
Lejligheder tagterrasse orangeri udekoekken 500px

Byens flotteste tagterrasser

Green-House har 2 fælles kæmpe Rooftops (tagterrasser) på 2. og 5 sal med udekøkken, og som er omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. På 2 sal er et 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, og omgivet af grønne planter.

Se mere

Hvorfor vælge Odense?

- fordi Odense er storby med landsbystemning, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi sommerhalvåret er spækket med store festivaler, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

Maegler peter schultz jensen

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos Nybolig Projekt Odense - Palle Jensen. Kontakt gerne Peter Schultz Jensen for mere information på tlf. 6613 1323. Er du interesseret i at bo i Green-House, Gartnerbyen i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores venteliste/kontakt formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Tilmeld til ventelisten

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.