• video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne på venteliste - klik her!

Tæt på alting - også Odense City

Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven.

Prøvelejlighed 2 værelses

Vi har indrettet to prøvelejligheder på 71 og 74 m² som er 2 værelses lejligheder. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen viser dem gerne frem, hvis du kommer forbi når vi har åbent hus tirsdag eller torsdag fra kl. 16.00 - 16.30. Husk tilmelding via Nybolig.

Aabent hus lejligheder stor 5 sals tagterrasse

Åbent hus

Kom til åbent hus hver tirsdag eller torsdag fra kl. 16.00 - 16.30 hos Green-House i Gartnerbyen. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen står klar til at vise de flotte nye og delevenlige lejligheder frem til alle interesserede.

Læs mere

Byens flotteste tagterrasser

Green-House har 2 fælles kæmpe Rooftops (tagterrasser) på 2. og 5 sal med udekøkken, og som er omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. På 2 sal er et 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, og omgivet af grønne planter.

Hvorfor vælge Odense?

- fordi Odense er storby med landsbystemning, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi sommerhalvåret er spækket med store festivaler, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

Læs mere på visitodense.dk

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos Nybolig Projekt Odense - Palle Jensen. Kontakt gerne Peter Schultz Jensen for mere information på tlf. 6613 1323. Er du interesseret i at bo i Green-House, Gartnerbyen i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores venteliste/kontakt formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Boligstoette-regulering-leje-lejlighed-horsens

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.

Læs mere