• video_typing_cover
  • video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes - klik her!

Nu med gæstelejlighed

Nu får du som lejer mulighed for at byde hele familien med børn og børnebørn på middag inkl. overnatning.  For har du ikke selv plads i din lejlighed, kan det fremover være en løsning, at du lejer en gæstelejlighed i Green-House. Lejligheden er en af de store 2. værelses, der er indrettet med alt, hvad der skal være i en bolig. 

Coop365 lavprissupermarked gartnerbyen odense 368

Coop365 åbner hos Green-House i Gartnerbyen

Stueetagen i Green-House bygningen lægger om kort tid lokaler til Coops helt nye og grønne lavpris-supermarked Coop365:

Konceptet elsker økologi, grøn og sund fornuft 🍀 – og tjekker hver dag, at der er så mange økologiske varianter på hylderne som muligt. Udover lave priser og et righoldigt udvalg af eksempelvis nemme, færdige madløsninger – er økologi en hjertesag for Coop365. Konceptet ta’r også hensyn til klimaet, til genbrug og praktiserer en grøn tankegang. Som skabt til det moderne liv i Gartnerbyen.

 

Club Green-House

Club Green-House 🍀 er en aktivitetsgruppen for alle beboer i Green-House. Gruppen vil annoncere forskellige aktiviteter eller arrangementer, der kan være alt fra fælles spisning eller bankospil i orangeriet til en spontan hyggeaften på toppen af Green-House, med udsigt ud over Odense City. 🌞🌞

Club Green-House kan blive jeres allesammens daglige eller ugentlige “forsamlingshus” med store og små arrangementer, sammenkomster og oplevelser, der lyser op i hverdagen, skaber glimt i øjet eller måske sved på panden?

Dream team club green house 525

Gratis delebilsordning i Green-House

Nu behøver du ikke din egen bil, hvis du bor i Green-House!

Vi har nemlig etableret en delebilsordning, således du kan bevæge dig rundt i Odense og omegn på en bæredygtig måde. Konceptet styres af LetsGo som har mange års erfaring i drift af delebiler. Ud over Green-House har man LetsGo delebiler 6 andre steder i Odense. Ønsker du at gøre brug af vores delebiler, så klik på linket herunder.

Læs mere her...

Åbent hus - onsdag

Kom til åbent hus hver onsdag fra kl. 16.00 - 17.00 hos Green-House i Gartnerbyen med tilmelding. EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25 står klar til at vise de flotte lejlighederne frem til alle interesserede. 

Tæt på alting - også Odense City

Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven.

Byens flotteste tagterrasser

Green-House har 2 fælles kæmpe Rooftops (tagterrasser) på 2. og 5 sal med udekøkken, og som er omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. På 2 sal er et 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, og omgivet af grønne planter.

Cykel vaerksted green house odense

Fælles cykelværksted

Det er ikke for sjov vi kalder det Green-House. Tanken har hele tiden været, at skabe et fællesskab for beboerne, hvor man kan mødes på tværs af generationer f.eks. på vores tagterrasser, eller mødes i kælderen i vores ny-indrettede cykelværksted. 

Muligheden er i hvert fald til stede, hvis cyklen skal pumpes, skifte bremser eller bare have en forårs klargøring. 

På den måde kan vi i Green-House bidrage til, at Gartnerbyen og ikke mindst Odense, bliver en renere by at bo og leve i.  

Hvorfor vælge Odense?

- fordi Odense er storby med landsbystemning, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi sommerhalvåret er spækket med store festivaler, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

Edc ejendomsmaegler morten nancke odense

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25. Kontakt gerne Morten Nancke for mere information på tlf. 66 12 61 27. Er du interesseret i at bo i Green-House, Gartnerbyen i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt for mere information og en fremvisning.

Tilmeld til ventelisten

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.