• video_typing_cover
  • video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes - klik her!

Nu med gæstelejlighed

Nu får du som lejer mulighed for at byde hele familien med børn og børnebørn på middag inkl. overnatning.  For har du ikke selv plads i din lejlighed, kan det fremover være en løsning, at du lejer en gæstelejlighed i Green-House. Lejligheden er en af de store 2. værelses, der er indrettet med alt, hvad der skal være i en bolig. 

Coop365 lavprissupermarked gartnerbyen odense 368

Coop365 åbner hos Green-House i Gartnerbyen

Stueetagen i Green-House bygningen lægger om kort tid lokaler til Coops helt nye og grønne lavpris-supermarked Coop365:

Konceptet elsker økologi, grøn og sund fornuft 🍀 – og tjekker hver dag, at der er så mange økologiske varianter på hylderne som muligt. Udover lave priser og et righoldigt udvalg af eksempelvis nemme, færdige madløsninger – er økologi en hjertesag for Coop365. Konceptet ta’r også hensyn til klimaet, til genbrug og praktiserer en grøn tankegang. Som skabt til det moderne liv i Gartnerbyen.

 

Club Green-House

Club Green-House 🍀 er en aktivitetsgruppen for alle beboer i Green-House. Gruppen vil annoncere forskellige aktiviteter eller arrangementer, der kan være alt fra fælles spisning eller bankospil i orangeriet til en spontan hyggeaften på toppen af Green-House, med udsigt ud over Odense City. 🌞🌞

Club Green-House kan blive jeres allesammens daglige eller ugentlige “forsamlingshus” med store og små arrangementer, sammenkomster og oplevelser, der lyser op i hverdagen, skaber glimt i øjet eller måske sved på panden?

Dream team club green house 525

Gratis delebilsordning i Green-House

Nu behøver du ikke din egen bil, hvis du bor i Green-House!

Vi har nemlig etableret en delebilsordning, således du kan bevæge dig rundt i Odense og omegn på en bæredygtig måde. Konceptet styres af LetsGo som har mange års erfaring i drift af delebiler. Ud over Green-House har man LetsGo delebiler 6 andre steder i Odense. Ønsker du at gøre brug af vores delebiler, så klik på linket herunder.

Læs mere her...

Tæt på alting - også Odense City

Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven.

Lejligheder tagterrasse orangeri udekoekken 500px

Byens flotteste tagterrasser

Green-House har 2 fælles kæmpe Rooftops (tagterrasser) på 2. og 5 sal med udekøkken, og som er omgivet af grønne planter og med den bedste udsigt over byen. På 2 sal er et 112 m² lækkert orangeri med køkken, indrettet med lækre møbler, og omgivet af grønne planter.

Se mere

Fælles cykelværksted

Det er ikke for sjov vi kalder det Green-House. Tanken har hele tiden været, at skabe et fællesskab for beboerne, hvor man kan mødes på tværs af generationer f.eks. på vores tagterrasser, eller mødes i kælderen i vores ny-indrettede cykelværksted. 

Muligheden er i hvert fald til stede, hvis cyklen skal pumpes, skifte bremser eller bare have en forårs klargøring. 

På den måde kan vi i Green-House bidrage til, at Gartnerbyen og ikke mindst Odense, bliver en renere by at bo og leve i.  

Cykel vaerksted green house odense

Hvorfor vælge Odense?

- fordi Odense er storby med landsbystemning, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi sommerhalvåret er spækket med store festivaler, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

Læs mere på visitodense.dk

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25. Kontakt gerne Morten Nancke for mere information på tlf. 66 12 61 27. Er du interesseret i at bo i Green-House, Gartnerbyen i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt for mere information og en fremvisning.

Boligstoette-regulering-leje-lejlighed-horsens

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.  

Læs mere