2 værelses lejlighed i Odense

Søger du en 2 værelses lejlighed i Odense?

Så har vi måske løsningen til dig i Gartnerbyen Odense.  Vores 2 værelses lejligheder i Odense er placeret i Green-House, som er et etagebyggeri med ialt 74 leje lejligheder, som alle har adgang til 2 store tagterrasser, hvorfra du på 5. sals terrassen har en fantastisk udsigt over Odense by. 

Terrasserne har desuden udekøkken, så mens du spiser kan du nyde udsigten omgivet af grønne planter, mens du kigger ud over byen. På 2. sal finder man en stor unik fælles tagterrasse med 112 m² lækkert orangeri med "udekøkken", indrettet med lækre møbler, og orangeriet er omgivet af grønne planter. Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet.

2 vaerelses lejlighed i odense

Leje lejligheder i Odense - 2 værelses

Lejlighederne er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Lejlighederne er alle forsynet med alle nødvendige hårdehvidevarer i køkkenet og badeværelset. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

Green-House er placeret ved den kommende Odense letbane, hvor der ca. er 250 meter til nærmeste station, hvor du får hurtigt adgang til hele byen, om du skal ind til Odense city eller til diverse forskellige fritidsaktivivter. Det er hvad får i Odenses nye bydel Gartnerbyen.

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden, samt adgang til to store tagterrasser for beboer og gæster.

2 værelses lejlighed kan bli´ til 3

Bemærk, at nogle af vores lejligheder som oprindelig er lavet til en 2 værelses lejlighed, kan meget nemt indrettes som en 3 værelses lejlighed ved opsætning af en skillevæg i stuen. Dette gælder lejlighedstyperne: B01 lejlighed, B01-G lejlighed, B03 lejlighed og B05 lejlighed.

Se alle boligtyperne på lejlighedsoversigten. 

Vi glæder os til at snakke med dig. - God fornøjelse

Edc ejendomsmaegler morten nancke odense

Hvem skal jeg kontakte

Lejligheden er til leje hos EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25. Er du interesseret i at bo i Green-House i Gartnerbyen Odense, er du meget velkommen til at kontakte vores ejendomsmæglere på 66 12 61 27 for mere information eller udfylde vores kontakt/ventelist formular.

Kontakt/ventelist