3 værelses lejlighed i Odense

Leder du efter en 3 værelses lejlighed i Odense?

Så har vi måske drømmeboligen til dig i Gartnerbyen Odense.  Vores 3 værelses lejligheder i Odense er placeret i Green-House, som er et etagebyggeri med ialt 74 leje lejligheder. Alle beboerne har adgang til 2 store tagterrasser, hvorfra du på 5. sals terrassen har en fantastisk udsigt over Odense by, på 2 sal har du et stort orangeri med udekøkken, samt masser af grønne oaser.

Se alle vores typer af 3 værelses lejligheder her: B01/stor, B04, B06, B07 og B08.

Se alle boligtyperne på lejlighedsoversigten.

Tagterrasser med orangeri

Begge tagterrasser har desuden udekøkken, så mens du spiser kan du nyde udsigten omgivet af grønne planter, mens du kigger ud over byen. På 2. sal finder man en stor unik fælles tagterrasse med 112 m² lækkert orangeri med "udekøkken", indrettet med lækre møbler, og orangeriet er omgivet af grønne planter. Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet.

Leje lejligheder i Odense - 3 værelses

Lejlighederne er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Lejlighederne er alle forsynet med alle nødvendige hårdehvidevarer i køkkenet og badeværelset. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

I kælderen er der indrettet cykelparkering og cykelværksted, således du altid har mulighed for, at holde de cykel opdateret. I kælderen finder du også depotrummet, der er på ca. 2 kvm.   

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden, samt adgang til to store tagterrasser for beboer og gæster.

3 værelses lejlighed i odense

Gartnerbyen i Odense

Udviklingen af Gartnerbyen Odense – en helt ny og moderne bydel – er en unik mulighed for skabe noget særligt. Her er livskvalitet, fællesskab og mødet mellem mennesker i centrum. Og her er de allerbedste rammer for en hverdag, hvor du eller din familie kan trives. - Uanset hvor i livet du er.

Vi kan ikke fortælle dig præcist, hvem der flytter ind i Gartnerbyen. Men vi har gjort alt, hvad vi kan for at udvikle et grønt hjerte, der indbyder til nærvær mellem alle generationer. Til at invitere naboen på en øl eller en kop kaffe. Til at føle sig tryg og være tæt på naturen. 

Tæt på Letbanen

Green-House er placeret ved den kommende Odense letbane, hvor der ca. er 250 meter til nærmeste station, hvor du får hurtigt adgang til hele byen, om du skal ind til Odense city eller til diverse forskellige fritidsaktivivter. Det er hvad får i Odenses nye bydel Gartnerbyen.

3 værelses lejlighed i Odense Gartnerbyen

Hvem skal jeg kontakte

Lejligheden er til leje hos EDC POUL ERIK BECH | Vestre Stationsvej 25. Er du interesseret i at bo i Green-House i Gartnerbyen Odense, er du meget velkommen til at kontakte vores ejendomsmæglere på 66 12 61 27 for mere information eller udfylde vores kontakt/ventelist formular.

Vi glæder os til at snakke med dig. - God fornøjelse