4 værelses lejlighed i Odense

Søger du efter en 4 værelses lejlighed i Odense?

Green-House i Gartnerbyen Odense kunne være stedet for dit nye hjem. Vores type B01/stor er bygget som en 3 værelses lejlighed på 81,7 m², men kan meget nemt indrettes som en 4 værelses lejlighed, ved opsætning af en skillevæg i stuen.

Green-House er placeret i Gartnerbyen og er et etagebyggeri med ialt 74 leje lejligheder. Alle beboerne har adgang til 2 store tagterrasser, hvorfra du på 5. sals terrassen har en fantastisk udsigt over Odense by, på 2 sal har du et stort orangeri med udekøkken, samt masser af grønne oaser.

Lejligheden har et vinduesparti og er gennemlyst, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt. Lejligheden er forsynet med alle nødvendige hårde hvidevarer i køkkenet og på badeværelset. 

Se vores type B01/stor "4 værelses lejligheder" her: Lejlighed B01/stor - 81,7 m².

Se alle boligtyperne på lejlighedsoversigten.

4 væerelses lejlighed i odense med ekstra væg

Lækre tagterrasser

Bygningen er indrettet med to super lækre fælles tagterrasser på 2. og 5 sal. Tagterrassen på 5. sal er en rigtigt Rooftop terrasse, hvor der er udsigt over Odense City, og på 2. sal er terrassen forsynes med et overdådigt orangeri indrettet med møbler og et lækkert udekøkken. ♨️ Som beboer har du naturligvis adgang sammen med dine venner eller familie til disse herligheder.

Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet.

Gartnerbyen i Odense

Udviklingen af Gartnerbyen Odense – en helt ny og moderne bydel – er en unik mulighed for skabe noget særligt. Her er livskvalitet, fællesskab og mødet mellem mennesker i centrum. Og her er de allerbedste rammer for en hverdag, hvor du eller din familie kan trives. - Uanset hvor i livet du er.

Vi kan ikke fortælle dig præcist, hvem der flytter ind i Gartnerbyen. Men vi har gjort alt, hvad vi kan for at udvikle et grønt hjerte, der indbyder til nærvær mellem alle generationer. Til at invitere naboen på en øl eller en kop kaffe. Til at føle sig tryg og være tæt på naturen. 

Tæt på Letbanen

Green-House er placeret ved den kommende Odense letbane, hvor der ca. er 250 meter til nærmeste station, hvor du får hurtigt adgang til hele byen, om du skal ind til Odense city eller til diverse forskellige fritidsaktivivter. Det er hvad får i Odenses nye bydel Gartnerbyen.

4 værelses lejlighed i Gartnerbyen Odense

Leje lejligheder i Odense - 4 værelses

Lejlighederne er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Lejlighederne er alle forsynet med alle nødvendige hårdehvidevarer i køkkenet og badeværelset. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

Lejligheden er en 3 værelses på 81,7 m² med udvidelse til en 4 værelses lejlighed + et depotrum i kælderen på 2 m². Mulighed for P-pladsleje og i kælderen er der indrettet cykelparkering med tilhørende cykelværksted. 

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden, samt adgang til to store tagterrasser for beboer og gæster.

3 værelses lejlighed i odense
Green House logo lejeboliger admininstration

Mægler kontakt

 

Lejlighederne er til leje hos GREEN-HOUSE i Gartnerbyen. Kontakt gerne vore ejendomsansvarlig for mere information på tlf. 22 70 77 06 ✍

Kom frisk - vi ses i Green-House

 

Vi glæder os til at snakke med dig. - God fornøjelse

Kontakt/ventelist

b