Lejligheder - Gartnerbyen Odense

Lejligheder til leje i Odense?

Hvis du søger efter lejligheder, så kunne Green-House i Gartnerbyen Odense kunne være stedet for dit nye hjem. Green-House er placeret i Gartnerbyen og er et etagebyggeri med ialt 74 leje lejligheder som 2. og 3. værelses og fra 60,7 - 104,6 m². 

Alle lejlighederne har et vinduesparti og er gennemlyst, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt. Lejligheden er forsynet med alle nødvendige hårde hvidevarer i køkkenet og på badeværelset.

FREMTIDENS IDEELLE BOLIGFORM

Konceptet går ud på at opbygge et fællesskab med moderne lejligheder, delelejligheder, fællesområder med mulighed for Yoga træning, dele elbiler, dele cykler, cykelværksted, og forskellige muligheder for at tilkøbe service – f.eks. rengøring.Fælles tagterrasser der indbyder til hygge og samvær 

Se alle boligtyperne på lejlighedsoversigten her.

Gartnerbyen i Odense

LEJLIGHEDERNE I GARTNERBYEN ER CENTRALT PLACERET

Med en lejlighed i Gartnerbyen får du kun 1 km til centrum og med let adgang til natur, infrastruktur, indkøb og skole. Vi påtænker ligeledes på sigt at tilbyde dele-elbiler, men i øjeblikket er der ikke adgang til el-ladestandere i Gartnerbyen, så derfor har vi ikke kastet os ud i dette projekt endnu. Er du en af dem som tager cyklen, når du skal rundt i Odense, så har vil lavet et cykelværksted i kælderen, således du altid nemt og bekvemt, kan holde din cykel opdateret.

Lejligheder i Odense Gartnerbyen
Green House logo lejeboliger admininstration 450

Mægler kontakt

Alle lejligheder er til leje hos GREEN-HOUSE i Gartnerbyen Odense. Kontakt gerne vores ejendomsansvarlige på tlf. 22 70 77 06. ✍

Kom frisk - vi ses i Green-House

Vi glæder os til at snakke med dig. - God fornøjelse

Kontakt/ventelist